Programma

Doe praktijkervaring op naast je studie of werk én ontwikkel jezelf professioneel op het gebied van duurzaamheid en business. Benieuwd? Lees hier wat het programma inhoudt!

Kick-off

8 november  – hele dag
@ Hoofdkantoor ProRail, Utrecht

De Kick-off is de officiële start van de Sustainable Business Challenge! Vandaag leer je het bedrijf, de business case en je teamgenoten kennen. Je volgt meerdere workshops die je helpen om jullie vraagstuk grondig te analyseren. Aan het einde van de dag heb je met jouw team een plan van aanpak en zijn jullie klaar om aan de slag te gaan.

Innovation Lab

22 november – hele dag
@ Circl, Amsterdam

De workshops en trainingen tijdens het Innovation Lab helpen jou om zoveel mogelijk ideeën te genereren. Daarnaast krijg de juiste tools om al die innovatieve ideeën om te zetten in concrete oplossingen. Zowel de creatieve begeleiding als inhoudelijk experts staan voor jullie klaar!

Finale

13 december – hele dag
@ Hoofdkantoor Waternet, Amsterdam

Tijdens de Finale presenteer je met jouw team jullie innovatieve oplossing. Een jury, met vertegenwoordigers van alle bedrijven, kiest het meest veelbelovende idee van de Sustainable Business Challenge. Hoewel er maar één team kan winnen, gaat iedereen naar huis met een dosis praktijkervaring én een waardevol netwerk dat je mogelijkheden biedt om jullie idee in de praktijk te brengen. Kortom, de Sustainable Business Challenge is de ultieme boost voor een impactvolle carrière!