Programma

Doe praktijkervaring op naast je studie of werk én ontwikkel jezelf professioneel op het gebied van duurzaamheid en business. Benieuwd? Lees hier wat het programma inhoudt!

Kick-off

30 oktober  – 2 uur
Online

De online kick-off is de officiële start van de Sustainable Business Challenge! Deze middag maak je kennis met de andere deelnemers, het bedrijf, het vraagstuk en je teamgenoten.

Analyse lab

6  november – halve dag
Circl, Amsterdam

Deze dag bereidt jou en je team voor op de Inhousedag en het Innovation Lab. Jullie komen bij Circl samen en volgen meerdere workshops die jouw team helpt om het vraagstuk grondig te analyseren.

Innovation lab

20 november – hele dag
Online

Tijdens het innovation lab krijg je online design thinking workshop en trainingen die jou en je team helpen zoveel mogelijk ideeën te genereren. Daarnaast krijg je -onder begeleiding van creatieve experts- de juiste tools om al die innovatieve ideeën om te zetten in concrete oplossingen.

Finale

11 december – halve dag
@ de 5 bedrijven

Tijdens de Finale presenteer je met jouw team jullie innovatieve oplossing bij het bedrijf. Elk bedrijf kiest het meest veelbelovende idee. Deze teams presenteren aan de overkoepelende jury: het beste idee van de Sustainable Business Challenge wint!