Programma

Doe praktijkervaring op naast je studie of werk én ontwikkel jezelf professioneel op het gebied van duurzaamheid en business. Benieuwd? Lees hier wat het programma inhoudt!

Kick-off

12 oktober  – hele dag
@ BlueCity, Rotterdam

De Kick-off is de officiële start van de Sustainable Business Challenge! Vandaag leer je het bedrijf, de business case en je teamgenoten kennen. Je volgt verschillende workshops die je helpen om jullie vraagstuk grondig te analyseren. Aan het einde van de dag heb je met jouw team een plan van aanpak en zijn jullie klaar om aan de slag te gaan.

Halve finale

16 november – middag & avond
@ PLNT, Leiden

Samen met je team bepaal je zelf hoeveel tijd jullie aan de business case werken. In de aanloop naar de Halve finale helpen het Bedrijfsbezoek en het Innovation Lab om jullie oplossing naar een hoger niveau te tillen. Op de Halve finale presenteer je met je team de ideeën voor jullie bedrijf. Overtuigen jullie het bedrijf voor een plek in de Finale met het meest impactvolle en haalbare idee?

Finale

7 december – middag
@ wordt later bekendgemaakt

Tijdens de Finale presenteren de 5 overgebleven teams hun innovatieve oplossingen. Een onafhankelijke jury van prominenten op het gebied van duurzaamheid kiest de winnaar van de Sustainable Business Challenge 2018. Hoewel er maar één team kan winnen, gaat iedereen naar huis met een dosis praktijkervaring én een waardevol netwerk dat je mogelijkheden biedt om jullie idee in de praktijk te brengen. Kortom, de Sustainable Business Challenge is de ultieme boost voor een impactvolle carrière!