Over ons

De Sustainable Business Challenge is ontwikkeld door projectbureau SustainableMotion en wordt dit jaar voor de 8e keer georganiseerd. Hier lees je meer over SustainableMotion en de achtergrond van deze challenge.

Wie organiseert de Sustainable Business Challenge?

De Sustainable Business Challenge is een initiatief van SustainableMotion, een concept- en eventbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s die bedrijven frisse inzichten geven. Zo worden bedrijven toekomstbestendig in een snel veranderende wereld.

Meer weten over SustainableMotion en de andere projecten?

Bekijk de website:

Initiatiefnemer

Onze projecten

Elk jaar organiseert SustainableMotion meerdere (terugkerende) nationale & internationale op maat gemaakte projecten voor bedrijven en overheden, zoals Brainstorms, Challenges en Expedities.

Hiernaast staan 2 projecten uitgelicht.

Bekijk al onze projecten in het projectenoverzicht op de website:

 

 

            

d

Sustainability Career Event

Het jaarlijkse nationale carrière evenement voor studenten en starters waar duurzaamheid & business centraal staan!

         

d

New Business Challenge

Een uitwisselingsprogramma waar Ghanese en Nederlandse talenten nieuwe business mogelijkheden ontdekken voor bedrijven.


Waarom de Sustainable Business Challenge?

Het bedrijfsleven moet het verschil gaan maken in de duurzame transitie, maar loopt nog tegen vele uitdagingen aan. We geloven dat jong talent nodig is om tot innovatieve oplossingen te komen om duurzaamheid binnen organisaties te versnellen. Daarom ontwikkelden we in 2012 de Sustainable Business Challenge, waarbij we jaarlijks 60 jonge talenten met onze methodes begeleiden om bedrijven van nieuwe frisse inzichten te voorzien. Dit jaar organiseren we de challenge alweer voor de 8e keer!

 

Eerdere edities

De Sustainable Business Challenge is inmiddels uitgegroeid tot dé challenge met impact! Er zijn afgelopen 7 jaar tientallen oplossingen bedacht én geïmplementeerd. Ruim 20% van de deelnemers heeft een stage of baan aan de challenge overgehouden.