Wat is de Sustainable Business Challenge en hoe werkt het?

De Sustainable Business Challenge is de duurzaamste business case competitie van Nederland! Met de Sustainable Business Challenge doe je praktijkervaring op naast je werk of studie en ontwikkel je jezelf professioneel op het gebied van duurzaamheid en business. Het is dé ultieme boost voor een impactvolle carrière!

Zo werkt het: 

Elk jaar gaan studenten, starters en young professionals tijdens de Sustainable Business Challenge in multidisciplinaire teams aan de slag met actuele businessvraagstukken van top bedrijven. De teams worden uitgedaagd om duurzaamheid en business te combineren en tot praktische en concrete oplossingen te komen, die bedrijven direct kunnen toepassen. Tijdens deze 7e editie van de challenge kan jij aan de slag met vraagstukken voor KLM, ProRail, Waternet, ForFarmers en ENGIE.

Na selectie van de deelnemers worden de teams door de organisatie gevormd. Je leert je teamgenoten kennen tijdens de officiële Kick-off. Samen gaan jullie aan de slag met jullie idee, dat jullie presenteren tijdens Finale. Het programma biedt begeleiding door experts en diverse workshops en trainingen, die helpen om in korte tijd een bijzondere prestatie neer te zetten. Meer informatie over het programma vind je hier.