Voor bedrijven

In 2020 wordt de Sustainable Business Challenge voor de 8e keer georganiseerd. Er zijn 5 plekken beschikbaar voor deelnemende bedrijven. Interesse? Op deze pagina leest u wat deelname aan de challenge als bedrijf oplevert.

Zet de denkkracht in van de nieuwe generatie

Uw deelname als bedrijf

De Sustainable Business Challenge is een business case competitie met toegang tot een unieke groep jonge talenten met kennis van duurzaamheid en de circulaire economie!

Niet alleen krijgt u gegarandeerd nieuwe oplossingen, ook ziet u potentiële medewerkers 6 weken lang aan het werk. Is de toekomst van uw bedrijf duurzaam? Doe dan in 2021 mee met de challenge.

Innovatieve ideeën

Bij uw deelname krijgt u gegarandeerd nieuwe innovatieve ideeën. Met de bewezen opzet en de professionele coaching kunnen de talenten nieuwe inzichten en ideeën bedenken die u meteen kunt toepassen.

 

 

Unieke talentenwerving

Meer dan 15% van de talenten worden direct na de challenge aangenomen. Waarom zoveel? Ons bereik onder talent is uniek in Nederland. Wij bereiken 10.000+ talenten van elke studieachtergrond, zowel technisch als sociaal, die intrinsiek gemotiveerd zijn en inhoudelijk de vragen van de toekomst willen aanpakken.

Wij verzorgen alles

SustainableMotion zorgt al 7 jaar dat de tijdsbesteding voor deelnemende bedrijven minimaal is. Wij zorgen voor het hele programma en de werving:

  • Werving & selectie talent
  • Organiseren alle evenementdagen
  • Innovatieve trainingen & workshops
  • Assistentie bij formuleren uitdaging

Contact

Bent u enthousiast geworden om met uw bedrijf in 2020 deel te nemen aan de Sustainable Business Challenge?

Neem dan contact op met Cees Dekker via 020-3585963 of cees@sustainablemotion.nl.
Of vraag de brochure aan met deelnamemogelijkheden.