Uitdagingen

Tijdens deze editie ga jij aan de slag voor één van onderstaande top bedrijven! Hun uitdagingen lees je binnenkort op deze pagina.

Je kan je al aanmelden! Wil je voordat je je aanmeldt eerst weten met welke cases de bedrijven jou uitdagen? Laat dan hier je gegevens achter!

Uitdaging 1

KLM

KLM is de grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland en vervoert jaarlijks 32 miljoen passagiers. Het bedrijf is zich bewust van de impact van de bedrijfsvoering op de samenleving. KLM integreert duurzaamheid steeds meer in de bedrijfsvoering. Hierdoor kan het bedrijf gerichte stappen zetten in het verkleinen van de milieuvoetafdruk.

Je kan je al aanmelden voor de Sustainable Business Challenge 2018 en je voorkeur aangeven voor KLM! Wil je voordat je je aanmeldt eerst weten met welk vraagstuk KLM jou uitdaagt? Laat hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte!

Nuon

Als energieleverancier is Nuon verantwoordelijk voor de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en warmte. Ook verzorgt het bedrijf aanvullende diensten op het gebied van energiebesparing (isolatie), beveiliging en energieadvies. Nuon heeft de doelstelling om binnen één generatie een fossielvrije energievoorziening te realiseren voor alle 3 miljoen klanten.

Je kan je al aanmelden voor de Sustainable Business Challenge 2018 en je voorkeur aangeven voor Nuon! Wil je voordat je je aanmeldt eerst weten met welk vraagstuk Nuon jou uitdaagt? Laat hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte!

Uitdaging 2

Uitdaging 3

Waternet

Waternet is het waterbedrijf dat verantwoordelijk is voor het water van de gemeente Amsterdam en een groot deel van de provincies Utrecht en Noord-Holland. Waternet maakt als waterbedrijf afvalwater schoon, zuivert het en levert het aan de 1,3 miljoen mensen die wonen en werken in dit gebied. Naast het leveren van drinkwater houdt Waternet zich bezig met het schoon en op peil houden van het oppervlaktewater. Duurzaamheid is een van de belangrijkste principes van Waternet en de drijfveer achter veel onderzoek en innovaties. Het bedrijf heeft als doel om in 2020 klimaatneutraal te zijn.

Je kan je al aanmelden voor de Sustainable Business Challenge 2018 en je voorkeur aangeven voor Waternet! Wil je voordat je je aanmeldt eerst weten met welk vraagstuk Waternet jou uitdaagt? Laat hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte!

Enexis

Enexis Groep werkt aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van energienetten en aan de toekomst van energie. Enexis Groep stimuleert, coördineert, faciliteert en financiert initiatieven, samenwerkingsverbanden, innovatieve kracht en kennis om een duurzame energievoorziening vaart te geven. De organisatie wil het goede voorbeeld geven en anderen inspireren voor een duurzamere wereld waarin grondstoffen hergebruikt worden, energieverlies in de netten duurzaam gecompenseerd wordt, gebouwen energieneutraal gemaakt en voetafdruk wordt verkleind.

Je kan je al aanmelden voor de Sustainable Business Challenge 2018 en je voorkeur aangeven voor Enexis! Wil je voordat je je aanmeldt eerst weten met welk vraagstuk Enexis jou uitdaagt? Laat hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte!

Uitdaging 4

Uitdaging 5

ENGIE

ENGIE is een energiebedrijf dat opereert in de productie, onderhoud en distributie van elektriciteit, aardgas en duurzame energie. Het bedrijf wil voorop lopen in de energietransitie door innovatieve en duurzame energieoplossingen te realiseren. Concreet heeft ENGIE als doel om CO2 neutraliteit bereiken voor hun eigen uitstoot in 2030 en dat jaar minimaal 50% duurzame grondstoffen te gebruiken.

Je kan je al aanmelden voor de Sustainable Business Challenge 2018 en je voorkeur aangeven voor ENGIE! Wil je voordat je je aanmeldt eerst weten met welk vraagstuk ENGIE jou uitdaagt? Laat hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte!