Meld je nu aan voor de SBC van 2020!

Studenten, recent afgestudeerden en young professionals opgelet: de 8e editie van de Sustainable Business Challenge komt eraan! Deze editie dagen vijf topbedrijven jou uit om aan de slag te gaan voor een actueel businessvraagstuk op het gebied van duurzaamheid en business. Dit jaar zijn dat zijn Grolsch, Alliander, Waternet, ForFarmers en ENGIE.

Aanmelding geopend!

Jezelf professioneel ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en business? Een flinke dosis praktijkervaring opdoen? Dat kan tijdens de Sustainable Business Challenge. Meld je aan en ga aan de slag voor een van de 5 bedrijven. Met een multidisciplinair team werk je aan een innovatieve oplossing waar het bedrijf écht wat aan heeft. Het programma biedt begeleiding door experts en diverse workshops en trainingen, die jullie helpen om in korte tijd een bijzondere prestatie neer te zetten. Daarnaast kun je rekenen op een waardevol en inspirerend netwerk. Kortom; de Sustainable Business Challenge is de ultieme boost voor een impactvolle carrière!

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan tot 16 oktober!