Winnaars openen beurs met gong

Samen met het bedrijf ENGIE, dat dit jaar de Sustainable Business Challenge heeft gewonnen, luidden wij vanochtend de gong om de Euronext beurs van 19 december te openen.

De Sustainable Business Challenge werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door SustainableMotion. Elk jaar werken 60 jonge talenten aan vraagstukken van bedrijven die duurzaamheid met hun business willen verbinden. Projectbureau SustainableMotion stelt de talenten met eigengereide werkwijze en methode in staat om hun ambitie & kennis om te zetten naar innovatieve idee├źn en oplossingen. Daarmee krijgen bedrijven frisse inzichten om toekomstbestendig te worden in een snel veranderende wereld.

De ambitie van ENGIE is de leiding te nemen in duurzame verandering. Dit doet ENGIE onder meer door organisaties, lokale overheden en consumenten CO2-neutrale oplossingen als dienst aan te bieden. Op maat en kosteneffici├źnt, zonder grote investeringen voor de klanten. In Nederland bekleedt ENGIE een unieke positie vanwege de combinatie van energie en services en is daardoor als geen ander in staat om duurzaamheid echt mogelijk te maken en geven we de wereld beter door aan volgende generaties.

ENGIE daagt jonge talenten uit om hieraan een belangrijke bijdrage te leveren door in te spelen op de actualiteiten. Zo heeft ook deze groep hun innovatiekracht laten zien door een veelbelovende oplossing voor emissievrij bouwen te bedenken. De Sustainable Business Challenge laat hiermee zien een uniek platform te zijn om samen met jonge duurzame talenten de energietransitie te kunnen versnellen.

Bekijk het artikel en de foto hier.

Bekijk de opening van het RTLZ nieuws hier: