Fotoverslag: inhouse bij de bedrijven

De deelnemers van de Sustainable Business Challenge gingen afgelopen vrijdag op bezoek bij de bedrijven waarvoor ze aan een uitdaging werken. Zo bezochten de deelnemers van ForFarmers een circulaire boer en kregen de deelnemers van KLM inzicht in de afvalstromen van de vrachtdivisie.

Nadat de teams op de Kick-off van vrijdag 8 november elkaar en het vraagstuk leerden kennen, kregen de deelnemers tijdens de Inhousedag alle ins en outs van hun bedrijf te horen. Ook kregen ze de kans om de bedrijfsvertegenwoordigers het hemd van het lijf te vragen. De teams zijn zo optimaal voorbereid voor het Innovation Lab van aanstaande vrijdag waarin zij worden ondersteund om met de ingewonnen informatie in het achterhoofd toe te werken naar innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de bedrijven.

Bekijk het fotoverslag en zie wat de teams op deze dag nog meer deden!

 

▼ De deelnemers van ForFarmers kregen waardevolle presentaties van experts en gingen langs bij een boer die bezig is met circulaire landbouw.

  

 

▼ De deelnemers van KLM zagen de afvalstromen van KLM Cargo en vroegen de bedrijfsvertegenwoordigers het hemd van het lijf over hun uitdaging.

 

▼ Bij ENGIE kregen de deelnemers van experts relevante workshops over de Big Battery Box en daarna pitchten de teams hun focus van het vraagstuk.

 

▼ De deelnemers van ProRail kregen een workshop klimaatcompensatie en kregen een rondleiding op het hoofdkantoor: het grootste baksteengebouw van Nederland.

 

▼ Op het hoofdkantoor van Waternet kregen de teams een rondleiding over het besparen van energie.

  

Wij kijken uit naar het Innovation Lab op vrijdag 22 november. Dan krijgen de talenten workshops en trainingen die helpen om zoveel mogelijk ideeën te genereren en om deze om te zetten in innovatieve en concrete oplossingen.