Sustainable Business Challenge opent de beurs!

Samen met deelnemend bedrijf ENGIE, genoteerd aan Euronext Brussel en Parijs, luiden wij de gong om de beurs van 15 september te openen.

De Sustainable Business Challenge wordt voor de vijfde keer georganiseerd door SustainableMotion, een projectbureau dat gelooft in de veranderkracht van jong talent. Elk jaar werken 100 jonge talenten, met een realistische kijk, op duurzaamheid aan vraagstukken van bedrijven die duurzaamheid met hun business willen verbinden. Het programma ondersteunt de talenten bij het out-of-the-box denken en het concretiseren van hun innovatieve ideeën. ENGIE is voortdurend op zoek naar nieuwe duurzame oplossingen en nieuwe vormen van samenwerking, wat belangrijk is voor de energietransitie. Het bedrijf biedt daarom dit jaar samen met de gemeente Leiden een uitdagende case: hoe maken we van het Leidse stationsgebied ‘de duurzaamste entree van Nederland’? ENGIE doet dit jaar voor de vierde keer mee.

Bekijk het artikel en de foto op:

https://www.euronext.com/nl/blog/engie-luidt-gong-voor-sustainable-business-challenge 

Bekijk de opening van het RTLZ nieuws hier:

https://www.rtlz.nl/tv/uitzendingen/rtl-z-nieuws-0900-uur-461 

 

Ga jij de uitdaging aan voor ENGIE of een van de andere bedrijven? Schrijf je dan nu in!