Nieuws

Interessante verslagen van eerdere edities en natuurlijk alle laatste updates over de challenge vind je hier. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden!

Meld je nu aan voor de 5e editie

Studenten, starters & young professionals opgelet! Wil jij naast je studie of baan praktijkervaring opdoen én jezelf professioneel ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en business? Doe dan mee aan de Sustainable Business Challenge 2017 en ga aan de slag met business cases van 5 top bedrijven. Ga jij de uitdaging aan?

Met een multidisciplinair team werk je aan een innovatieve oplossing waar het bedrijf écht wat aan heeft. Het programma biedt begeleiding door experts en diverse workshops en trainingen, die jullie helpen om in korte tijd een bijzondere prestatie neer te zetten. Daarnaast kun je rekenen op een waardevol en inspirerend netwerk. Kortom; de Sustainable Business Challenge is de ultieme boost voor een impactvolle carrière!

Dit jaar dagen ABN AMRO, ENGIE, Enexis, Hoogheemraadschap Delfland en Floriade je uit om met innovatieve en haalbare oplossingen te komen voor uiteenlopende duurzame vraagstukken.

De winnaars van de Sustainable Business Challenge 2017 krijgen een extra boost voor impactvolle carrière! Het winnende team krijgt namelijk een duurzaam maatpak van DutchSpirit. Dit eerlijke pak voor mannen of vrouwen is gemaakt van ecologische materialen en sluit volledig aan bij de principes van de circulaire economie.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je in vóór 29 september in!