Programma

Ontwikkel en profileer jezelf door aan duurzame uitdagingen voor bedrijven te werken en ga direct aan de slag. Klinkt goed? Lees hier wat we je bieden!

Kick-off

Dé officiële start van de Sustainable Business Challenge! Tijdens de Kick-off leer je het bedrijf én de uitdaging kennen en vorm je een team waar je direct mee aan de slag gaat! Je kunt meteen de diepte induiken en jouw ideeën verder ontwikkelen. Daarnaast is de Kick-off de eerste kans om jezelf persoonlijk aan het bedrijf voor te stellen. Tijdens deze leerzame dag is alles voor je geregeld: van goed gezelschap tot een fijne lunch!

Wanneer: 13 oktober

Halve finale

Je bepaalt na de Kick-off samen met je team zelf hoeveel tijd je aan jullie oplossing besteed. Tijdens de halve finale presenteert ieder team haar ideeën voor het bedrijf. Uit de vijf teams kiezen de bedrijven zelf het meest veelbelovende en haalbare idee: dit team gaat door naar de finale! Van de vijfentwintig teams blijven er deze avond dus maar vijf over. Valt jouw team op en weten jullie het bedrijf te overtuigen?

Wanneer: 17 november

Finale

Behoor jij tot het exclusieve team dat door het bedrijf is gekozen? Dan sta je met jouw team te shinen op het finalepodium. Tijdens de finale draait het natuurlijk maar om één ding: de overwinning! Een onafhankelijke jury van prominenten op het gebied van duurzaamheid kiest de winnaar van de Sustainable Business Challenge 2017. Maar iedereen gaat met een dosiss (praktijk)ervaring én nieuwe contacten naar huis. Sterker nog: misschien is de SBC wel dé springplank naar een nieuwe carrière!

Wanneer: 8 december